Tematräning

Tematräningarna är inte aktuella just nu, men det går bra att boka en privatträning inom det temat du önskar hjälp!

En tematräning är som ett kurstillfälle där jag har övningar som deltagarna gör med hundarna. Tematräning kan vara ett tillfälle där vi tränar på t.ex. bakdelskontroll, inför tävling, 8ans frestelse/störningsträning, följsamhet och kontakt, stadga, ta av kopplet (inför fortsättningsklass).
Undrar ni mer om dom olika teman så är det bara att kontakta mig med frågor!

Pris: 300 kr
Antal deltagare: max 6 st
Anmälan sker via formuläret längst ner på sidan. Anmälningsvillkor hittar du här. Dyker du inte upp på din anmälda tid kommer du debiteras för tillfället.


Inför fortsättningsklass
Detta är en träning för er ska starta i fortsättningklass eller som har problem med att träna med er hund lös. Vi lägger stort fokus på olika övningar där vi tränar på att ta av kopplet och bibehålla en god kontakt med vår hund. Vi kommer även gå igenom skyltar från fortsättningsklassen efter deltagarnas önskemål. Hundarna körs en och en eller med minimal störning till att börja med så vi skapar goda förutsättningar för att lyckas.


Belöningsutveckling
Något som är viktigt i all träning är våra belöningar! Vi vill att hunden ska älska sin belöning, utan lön är det ingen idé att arbeta! På detta träningstillfälle kommer vi kolla på vad just din hund gillar och bygga driv och fokus utifrån det. Vi kommer köra olika lekövningar med både godis och leksaker, titta på hur, var och när vi belönar, hur vi kan påverka hunden genom belöning osv.
OBS! Max 4 deltagare på denna!


Inför tävling
Detta är en träning där vi går igenom vad som är viktigt att tänka på inför tävling. Vi kör ingångar på plan, tränar tävlingslikt och kikar på vilka svårigheter deltagarna har med tävlandet. Passar dig som redan tävlar men kanske tappar hunden när ni går över bandet eller dig som inte har tävlat ännu och vill få lite mer kött på benen. Vi pratar även lite mental träning hos hundföraren.Högerhandling
På detta tillfället grundar vi högerhandling eller jobbar med fotgående du redan har på högersidan.


Sidbyten och snurrar
Ett helt tillfälle ägnat åt dom olika sidbytena i avancerad och mästarklass! Hunden bör kunna lite högerhandling sen innan.


Anmälan

Din hunds namn, ras och ålder (obligatoriskt)

Jag godkänner att mina personuppgifter används i syfte att:hantera bokningar av tjänster (t.ex. kurs- och utbildningsverksamhet)

Behandlingar som utförs: Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser. Kommunikation kring bokningen. Fakturering.

Kategorier av personuppgifter:
Namn
Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)
Adress
Uppgifter om din hund
Ev. anteckningar du själv väljer att lämna

Laglig grund:
Fullgörande av tjänsteavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.

Lagringsperiod:
Till dess att tjänsten har slutförts