Banträning

På en banträning ställer jag upp en bana och sen är det fri träning för deltagarna. Var och en ansvarar för sin egen träning men jag finns på plats och engagerar mig i varje enskilt ekipage med hjälp och tips. När träningen startar börjar vi med en banvandring och sen är det bara att börja träna. Alla får chans att gå banan och oftast hinner vi med att gå flera gånger. Under tiden som andra tränar på banor går det bra att träna vid sidan av på annat.

På banträning gäller samma regler som på mina kurser! Inga flexikoppel eller stryp, ta hänsyn till dom andra deltagarna, ha inte din hund lös om den springer fram till andra hundar osv.

Det förekommer olika teman på dessa träningar och banan kan vara olika klasser.

Pris: 150 kr
Plats: Upplyst fotbollsplan i Rolfstorp
Antal deltagare:
max 10
Anmälan sker via formuläret längst ner på sidan. Anmälningsvillkor hittar du här. Dyker du inte upp på din anmälda tid kommer du debiteras för tillfället.

Aktuella banträningar

Anmälan

Din hunds namn, ras och ålder (obligatoriskt)

Jag godkänner att mina personuppgifter används i syfte att:hantera bokningar av tjänster (t.ex. kurs- och utbildningsverksamhet)

Behandlingar som utförs: Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser. Kommunikation kring bokningen. Fakturering.

Kategorier av personuppgifter:
Namn
Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)
Adress
Uppgifter om din hund
Ev. anteckningar du själv väljer att lämna

Laglig grund:
Fullgörande av tjänsteavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.

Lagringsperiod:
Till dess att tjänsten har slutförts