Privatträning


Känner du att kurs inte är något för dig så erbjuder jag även privatträning i grund och tävlingsträning för tävlingslydnad och träning i alla klasser för hundsporten rallylydnad. På en privatlektion lägger vi upp träningen helt efter dina önskemål. Jag kan bland annat hjälpa er med uthållighet, specifika moment eller bygga en bana till rallyn och agera domare så man får träna inför tävling. Du bestämmer och jag fixar!

Efter lektionen mejlar jag alltid övningarna vi gått igenom och eventuella tips. Uppföljning via mejl, sms eller telefon ingår givetvis i priset.

Observera att jag inte tar emot privatträning i vardagslydnad.

Privatträning: 450:-/h

Vid hembesök eller träning på annan plats än Rolfstorp (eller Varberg när jag ändå är i krokarna) tillkommer en milersättning på 40kr/mil för att täcka bränsle, restid och omkostnader för bilen.

Kontakta mig via formuläret nedan eller per telefon.


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Jag godkänner att mina personuppgifter används i syfte att:hantera bokningar av tjänster (t.ex. kurs- och utbildningsverksamhet)

Behandlingar som utförs: Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser. Kommunikation kring bokningen. Fakturering.

Kategorier av personuppgifter:
Namn
Kontaktuppgifter (e-post)
Ev. anteckningar du själv väljer att lämna

Laglig grund:
Fullgörande av tjänsteavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.

Lagringsperiod:
Till dess att tjänsten har slutförts