Privatträning & fotografering

Vill du ta en privatlektion och samtidigt få din hund fotograferad in action eller kanske bli fotograferad tillsammans med din hund när ni tränar? Då har du kommit rätt!

Vi ägnar cirka 60 minuter åt en vanlig privatlektion där jag agerar instruktör och resterande 30 minuter åt fotografering av dig och din hund. Du väljer själv om du vill att vi fotograferar i början av träningspasset eller i slutet. Vi kan även dela upp fotograferingen under passets gång.

Pris: 800:- för 60 minuters privatlektion och 30 minuters fotografering
1 bild ingår i priset, därefter kostar det 200:- per bild.

Vi ses antingen hos mig i Rolfstorp eller enligt överenskommelse någon annanstans. Vid resor till annan plats än Rolfstorp tillkommer reseersättning på 40/mil för att täcka bränsle, restid och omkostnader för bilen.

Boka din privatträning och fotografering här:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Jag godkänner att mina personuppgifter används i syfte att:hantera bokningar av tjänster (t.ex. kurs- och utbildningsverksamhet)

Behandlingar som utförs: Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser. Kommunikation kring bokningen. Fakturering.

Kategorier av personuppgifter:
Namn
Kontaktuppgifter (e-post)
Ev. anteckningar du själv väljer att lämna

Laglig grund:
Fullgörande av tjänsteavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.

Lagringsperiod:
Till dess att tjänsten har slutförts