Fotografering och rallylydnadsträning

Välkommen till fotografering och träning i rallylydnad!

Plats: Fotbollsplan i Rolfstorp
Datum: 13 oktober
Tid: 10 – 16

Den 13 oktober tänkte jag dra ihop en dag för fotografering av rallylydnadsekipage. Dagen är helt gratis mot att du skriver på ett papper om att bilder som tas kommer få användas i kommersiellt syfte och publiceras på både hemsida och Facebook.

Jag kommer dela upp anmälningarna i grupper efter vilken klass man vill träna på. Under tillfället finns det en bana och någon mindre slinga uppställd. Du kommer få träna hur mycket du vill tillsammans med dom i din grupp men måste räkna med att jag kan komma att vilja iscensätta vissa bilder.

Eftersom syftet med dagen är att jag ska fotografera så kommer jag i första hand vara fotograf och i andra hand vara instruktör. Det är med andra ord inte säkert att du kommer hinna få hjälp med något eventuellt problem.

Som tack för att jag får använda bilderna får du 1-2 högupplösta bilder på dig och/eller din hund. Bilderna jag kommer ta är träningsbilder, alltså inga porträtt.

Jag kommer ha maxantal i varje grupp och vid många anmälningar kommer jag välja ut ekipagen så det blir variation. Hur många som kommer med i varje grupp beror på hur många som anmäler sig.

Anmäl ditt intresse genom att kommentera ditt namn, din hunds namn och ras, samt vilken klass i evenemanget på Facebook eller via formuläret nedan.

Kan komma att ställas in vid regn eller snöstorm!

Varmt välkomna!
Malin på Hundnörderiet

Ditt namn (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatoriskt)

Din epost (obligatorisk)

Din hunds namn och ras/raser (obligatoriskt)

Ange vilken klass du vill träna

Jag godkänner att mina personuppgifter används i syfte att:hantera bokningar av tjänster (t.ex. kurs- och utbildningsverksamhet)

Behandlingar som utförs: Mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser. Kommunikation kring bokningen. Fakturering.

Kategorier av personuppgifter:
Namn
Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)
Adress
Uppgifter om din hund
Ev. anteckningar du själv väljer att lämna

Laglig grund:
Fullgörande av tjänsteavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.

Lagringsperiod:
Till dess att tjänsten har slutförts